330 PLN
Na początek:
Kieliszek wina musującego
Menu serwowane:
Pieczywo i masło
Przystawka
Tatar wołowy podany z siekanymi piklami, marynowanymi kurkami i oliwą ziołową
Zupa
Aksamitny krem z pieczonego selera i jabłka z prażonym słonecznikiem
Danie główne
Policzki wołowe w sosie pieczeniowym, tłuczone ziemniaki, palony por, chipsy z pietruszki
Deser
Tarta czekoladowa z prażonymi orzechami włoskimi, wiśniami, sos z owoców leśnych
Jedzenie jest symbolem miłości, kiedy nie wystarczają słowa
Alan D. Wolfelt
Menu bufet:
Przekąski
Gotowany rostbef wołowy z majonezem pieprzowym
Wolno pieczona szynka wieprzowa z sosem musztardowym
Talerz wędzonych ryb na sałacie z sosem ziołowym
Marynowane krewetki w chili i czosnku z grillowanymi warzywami
Sałatka cesarska z grillowanym kurczakiem, bekonem i chrupiącymi grzankami
Sałatka z pieczonych warzyw z grillowanym serem halloumi, orzechami włoskimi i dresingiem ziołowym
Fritatta z cukinią i papryką, parmezan, oliwa czosnkowa
Kaszubskie sery z miodem truflowym
Pikle i sosy
Desery:
Czekoladowiec z pralinami i orzechami włoskimi
Tarta cytrynowa z beząSernik wiedeński
Ciasto jogurtowe z owocami
Owoce
Sosy: waniliowy, karmelowy, owocowy
Dania gorące o 23:00:
Strogonow wołowy z brązowymi pieczarkami i musztardą francuską