290 PLN
Na początek:
Kieliszek wina musującego
Menu serwowane:
Pieczywo i masło
Zupa
Bulion wołowy, warzywa julienne, tortellini z grzybami leśnymi, natka z pietruszki
Danie główne
Polędwiczka wieprzowa podana z młodymi ziemniakami, fasolka szparagowa, chipsy z batata, sos demi-glace
Deser
Torcik bezowy z kremem waniliowym, truskawki, borówki, sos marakuja
Jedzenie jest symbolem miłości, kiedy nie wystarczają słowa
Alan D. Wolfelt
Menu bufet:
Przekąski
Marynowana wołowina, rukola, parmezan, oliwa ziołowa
Soczysty schab wieprzowy, rozmaryn, chutney sliwkowy
Gravlax – łosoś marynowany w soli morskiej koprze włoskim z kwaśną śmietaną
Talerz wędzonych ryb na sałacie z sosem ziołowym
Sałatka z młodego szpinaku pomarańcza, kozi ser i dresingiem musztardowym
Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami, malinowym pomidorem i grecką fetą
Pikle i sosy
Desery:
Tradycyjna szarlotka z cynamonem
Tarta czekoladowa z wiśniami w syropie
Sernik wiedeński
Ciasto jogurtowe z owocami
Owoce krojone
Sosy: waniliowy, karmelowy, owocowy
Dania gorące o 23:00:
Żur na zakwasie z białą kiełbasą, suszonymi grzybami i gotowanym jajkiem