360 PLN
Na początek:
Kieliszek wina musującego
Menu serwowane:
Pieczywo i masło
Przystawka
Wolno pieczony rostbef wołowy z pesto z suszonych pomidorów i papryki, rukola, oliwa ziołowa
Zupa
Krem z pieczonego pomidora, mascarpone bazyliowe
Danie główne
Pieczony stek z łososia, ciastko ziemniaczane z rozmarynem, młode warzywa, sos maślano cytrynowy
Deser
Sernik waniliowy, sos śmietankowy, maliny, mięta
Jedzenie jest symbolem miłości, kiedy nie wystarczają słowa
Alan D. Wolfelt
Menu bufet:
Przekąski
Sałatka z młodego szpinaku, pomarańcza, kozi ser i dresingiem musztardowym
Marynowana wołowina, rukola, parmezan, oliwa ziołowa
Soczysty schab wieprzowy, rozmaryn, chutney sliwkowy
Pasztet z gęsiny aromatyzowany brandy z sosem cumberland
Sałatka makaronowa z suszonymi pomidorami, oliwki,rukola, parmezan
Gravlax – łosoś marynowany w soli morskiej koprze włoskim z kwaśną śmietaną
Fritatta z cukinią i papryką, parmezan, oliwa czosnkowa
Deska lokalnych kiełbas i wędlin
Pikle i sosy
Desery:
Tradycyjna szarlotka z cynamonem
Sernik królewski
Tarta czekoladowa z wiśniami w syropie
Panna cotta z sosem owocowym
Owoce krojone
Sosy: waniliowy, karmelowy, owocowy
Dania gorące o 23:00:
Pieczona szynka podana z pieczonymi ziemniakami, karmelizowane buraki i sos demi glace
Dania gorące o 1:00:
Barszcz czerwony z pasztecikiem z kapustą